Tips redaksjonen
30.01.2019

Lanserer ny smågraver i Norge

Yuchai YC25-8 er navnet på den første Yuchai-nyheten som lanseres i Norge etter at WeeGruppen overtok det norske agenturet.

Nyheten Yuchai YC25-8 er en liten, kompakt og allsidig gravemaskin tilpasset både entreprenører og landbruket. Graveren veier 2,5 tonn, har et stabilt understell og en maksimal gravekraft på 1835 kg. I bakenden av styrehuset ligger en Kubota D1803 motor som yter 30 HK og gjør maskinen kraftig nok til de fleste mindre oppdrag.
   YC25-8 leveres med vanlig kombihydraulikk, og har ekstrautstyr som hurtigkobling S40 og kvikkoblinger for skuffer og annet relevant utstyr. Styrehytta er ryddig innredet og byr på god plass og komfort for lange nordmenn.
Maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken, mener Yuchais nyhet bidrar med noe nytt i markedet.
   – Kinesiske Yuchai har forstått at dersom de skal konkurrere i Europa, må maskinene tilpasses våre krav og bruk. Det er nye YC25-8 et godt eksempel på, med en klar målgruppe, smarte detaljer, robust konstruksjon og fornuftig pris. Det gir oss tro på en god start i «relanseringen» av Yuchai i Norge, sier Bakken i Wee.no
   Yuchai var den første kinesiske graverprodusenten som inntok det europeiske markedet, og ble i mange år importert til Norge av Felleskjøpet. Nå er det WeeGruppen og deres landsdekkende netthandel Wee.no som har overtatt agenturet og skal lede utviklingen av gravemaskinmerket i Norge. Utover Yuchai er Wee.no importør av minigraverne fra Nante, traktormerket Dong Feng og hjullastergiganten RWX.

For mer informasjon, se wee.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1