Tips redaksjonen
30.08.2018

Lanserer kappemaskin med 54V batteri

DEWALT fortsetter å utvide 54V FLEXVOLT-sortimentet med profesjonelle verktøy.

Nå lanseres en kappemaskin for krevende kutting i betong og metall. Nye DCS690 er en kappemaskin med 230 mm kappeskive som kan måle seg med elektriske og bensindrevne maskiner. Den spesiellee batteriplattformen 54V FLEXVOLT gjør maskinen overlegen både når det gjelder ytelse, kjøretid og trådløs frihet. Kappemaskinen er brukervennlig, håndholdt og har lav vekt. Den er designet for å trenge raskt og effektivt gjennom krevende materialer som blant annet stein, betong, asfalt, metall og stål. Dette opplyser selskapet i en pressemelding.
   Fordelene ved å velge batteridrevne produkter er mange. Du slipper å blande drivstoff og det er ikke noe filter eller tennplugg som må rengjøres. Det er heller ingen grunn til å bekymre seg for farlige avgasser. I tillegg er vedlikeholdskravet minimalt. DEWALTs batteridrevne kappemaskin er alltid klar til bruk, krever ikke forberedelser og den starter med kun ett enkelt trykk.
  Kappemaskinen har en overbelastningsindikator som lar deg tilpasse skjærehastigheten og -kraften. Dette gir både økt sikkerhet og færre avbrytelser i arbeidet. Den har også et støvkontrollsystem som beskytter mot støv når man jobber med betong- og steinmaterialer.
   Kappemaskinen har en børsteløs motor for best mulig kraftoverføring. Skjæredybden er 83 mm og hastigheten er på opptil 6600 o/min. 
   Veiledende pris, eksklusive mva. kr 7 127 (naken modell).

Kilde: perpr.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1