Tips redaksjonen
10.07.2017

Lanserer Sveriges første arbeidsplagg av 100 prosent ull

En moderne arbeidsgenser av 100 prosent tovet ull med funksjonell design er resultatet av et tett samarbeid mellom L.Brador og den kjente produsenten av sportsklær Ivanhoe. L.Brador by Ivanhoe er en arbeidsgenser som holder varmen uansett fuktighet og som motvirker vond lukt, opplyser selskapet til Ny Teknikk.

L.Brador sier dette om det nye plagget: I likhet med alle plagg fra L.Brador er den tykke genseren L.Brador by Ivanhoe produsert med utgangspunkt i brukernes behov. Ved å tenke nytt rundt valget av materialer og leverandør har de brutt gamle mønster og fordommer knyttet til hvordan arbeidsklær skal se ut og føles. Arbeidsgenseren er svaret på brukernes ønsker om et bærekraftig og lokalprodusert plagg som holder jevn kroppstemperatur uansett vær og uansett om du blir våt eller svetter mens du jobber. Det naturlige materialvalget ble ull. 
   – En tykk genser av tovet ull er kanskje ikke det man tradisjonelt forbinder med arbeidsplagg, men faktum er at ullens unike egenskaper har utmerket funksjonalitet for hardt fysisk arbeid. Gjennom dette samarbeidet vil vi bane vei for nytenking knyttet til materialvalg og vise at et naturlig og bærekraftig produsert materiale som ull, kan være et minst like godt alternativ for arbeidsklær som tekniske tekstiler, sier Tommy Larsson, sortimentsjef hos L.Brador.

Om den nye arbeidsgenseren
L.Brador by Ivanhoe er en arbeidsgenser av tykk, tovet ull. Den har hel glidelås. Ull passer perfekt til hardt fysisk arbeid siden materialet er naturlig resistent mot bakterievekst og ikke trekker til seg vond lukt. Man trenger ikke å vaske plagget like ofte som syntetiske materialer – ofte er det tilstrekkelig å lufte det. I tillegg er ull det eneste materialet som varmer like mye når det er tørt som når det er vått.
   Arbeidsgenseren er tilgjengelig i grått, og modellen passer både kvinner og menn. Genseren er perfekt under en skalljakke når du arbeider ute om vinteren, eller som ytterplagg uten skall-lag om våren og høsten.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1