Tips redaksjonen
27.03.2017

LG lanserer svevende Bluetooth-høyttalere

LG vil i løpet av 2017 komme med modeller utover det vanlige i form av PJ-serien.

Den nye PJ-serien har en design som sprer lyden i alle retninger, slik at du alltid får god lyd uansett hvor du befinner deg i forhold til høyttaleren. Den turbininspirerte designen gjør at lyden spres.  Høyttalerne er laget av aluminium og er vanntette.

Fire modeller
PJ-serien består av fire forskjellige høyttalermodeller, der PJ1 er hovedmodellen. De andre modellene er basert på PJ1, men med forskjellige tilleggsmoduler, for eksempel radio eller subwoofer. Alle modellene har Bluetooth for strømming fra mobil eller nettbrett. De er også oppladbare med omtrent ti timers spilletid. En av modellene kommer med en baseenhet med innebygd FM-radio som du kan styre via et tastatur og med en skjerm som viser gjeldende innstillinger. PJ5 er i utgangspunktet identisk med PJ4, men i tillegg til FM-radio er den også utstyrt med DAB-radio spesielt utviklet for områder med digital kringkasting.

Trådløs lyd med svevende egenskaper
Den største modellen i serien er PJ7 der baseenheten fungerer både som subwoofer og som trådløs ladestasjon. Høyttalermodulen er plassert på toppen av sokkelen, der den svever ved hjelp av elektromagneter.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1