Tips redaksjonen
05.02.2015

LED-lys til nybygd TrioVing-lager

Mange norske bedrifter ønsker å bidra til å sikre et bærekraftig miljø, og etterspørselen etter alternative belysingsløsninger er derfor økende. TrioVing bestemte seg nylig for å satse på miljøvennlig.

– LED-lampene gir et jevnt og fint lys. De er også robuste og stabile. Her om dagen dyttet en truck hardt bort i en lampe, men den sto like støtt og lyser fortsatt like godt. I et lager der det er mye fart og bevegelse, passer CrystalLed svært godt, sier Dag Atle Brest i Lyn Elektro, som har stått for installasjonene av lampene hos TrioVing.
   LED-lampene er levert med oppheng og hus som passer godt inn i lagerbygg. De er levert med DALI-dimming som gjør det enkelt å styre lyset som ønsket.
   – Vi ser et tydelig oppsving i etterspørselen etter LED, særlig innenfor lagersegmentet. Vi er derfor stolte over å bli valgt som leverandør til TrioVing. Ved å bytte til LED viser TrioVing at de har et fremtidsorientert perspektiv, som sikrer økonomisk og miljøvennlig drift i årene som kommer, sier Shahzad Abid, CEO, Ledlight Group.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1