Tips redaksjonen
20.12.2016

Kuttbeskyttende hansker fra Honeywell

Honeywell har lansert en ny serie sterke, men likevel lette, kuttbestandige hansker for arbeidere innenfor bilindustrien, vedlikehold, logistikk, verktøy og papir- og glassgjenvinning.

De nye Vertigo Check & Go–hanskene er forsterket med Honeywells innovative Spectra-fiber, en av verdens sterkeste og letteste menneskeskapte fibre, som vanligvis brukes i forsterkede fiskesnører og skuddsikre vester.
   Serien omfatter den nye Vertigo-hansker med svart Spectra, som er utviklet spesielt for skitne miljøer. Hanskene fås også i hvit fiber og med polyuretanbelegg (for tørt miljø) og nitrilbelegg (for vått og fett miljø) samt i lange og korte versjoner.
   – Vår rettesnor er å levere hansker som opprettholder og øker produktiviteten, sier Stephanie Quilliet, produktsjef for generell sikkerhet ved Honeywell Industrial Safety. – Ut fra vår forskning vi at arbeidstakere ofte synes at kuttbeskyttende hansker er for tunge og ubehagelige å ha på, pluss at det hvite hanskefôret i skitne miljøer mer sannsynlig ville bli kastet når det ble synlig tilsmusset. Ved å utnytte Honeywells lange erfaring i kuttbeskyttende hansketeknologi og kombinere det med innovativ svart Spectra-fiber kan vi tilby industriarbeidere den beskyttelsen, komforten og holdbarheten de trenger når de utfører oppgaver i krevende industrielle miljøer, sier Quilliet.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1