Tips redaksjonen
07.05.2014

Kraftige overfresere med ny presisjonsteknikk

Bosch lanserer nå to kraftige presisjonsverktøy til sitt sortiment av overfresere – GOF 1250 CE Professional og GOF 1250 LCE Professional.

De nye overfreserne er lette å finjustere, og takket være det nye pistolgrepet gir de svært god kontroll over maskinen. Dette er noen av de viktigste forutsetningene for presist freseresultat. En 1250 W-motor og en slaglengde på opptil 60 mm gjør at overfreserne er anvendelige til mange forskjellige typer oppgaver – fra beskjæring til krevende kopiering av fresejobber.   

Forskjellen
De nye overfreserne er helt like – bortsett fra to produktegenskaper. Mens GOF 1250 CE Professional viser slaglengden på en skala, har GOF 1250 LCE Professional et digitalt display. Displayet gjør det enda lettere å stille inn og tilbakestille de ønskede verdiene. I tillegg har GOF 1250 LCE Professional en integrert LED-opplysning slik at emnet en arbeider med blir belyst. Dette er med på å sikre presist resultater. 

Unikt finjusteringssystem
De nye overfreserne er begge utstyrt med et patentert After-Lock-finjusteringssystem fra Bosch. Systemet kan brukes til å justere fresedybden med en tiendedels millimeter – selv når den er låst. Overfreserne har også en ny design. Bunnplaten på de nye modellene er gjennomsiktig og har to like, rettvinklede kanter. Disse brukes til å lede overfreserne langs en føringsskinne som spennes fast på emnet som man arbeider med. Overfreseren kan også monteres på Bosch sin FSN OFA-overfreseradapter slik at de blir kompatible med Bosch sin FSN-føringsskinnesystem. Den ergonomiske designen – et håndtak på den ene siden og pistolgrep på den andre – gjør det mulig for håndverkeren å håndtere maskinen i den posisjon som passer best slik at han får optimal kontroll over overfreseren. 

Raskt å skifte tilbehør
Fresjernet skiftes lett og hurtig takket være overfreserens nye flate gummitopp samt det innovative og låsbare stillhjulet med parkeringsposisjon. Gummitoppene med nytt design lar håndverkeren plassere overfreseren stabilt opp-ned ved skifte av fresjernet, for så å sette stillhjulet i parkeringsposisjon slik at håndverkeren har begge hender fri til å skifte ut fresjernet. Enkelt, sikkert og effektivt. 

GOF 1250 CE Professional og GOF 1250 LCE Professional har i tillegg konstantelektronikk. Det sikrer konstant arbeidstempo ved belastning og er utstyrt med forvalg av hastighet, slik at omdreiningstallet kan tilpasses til forskjellige materialer og fresjern. Et endestykke for støvavsug er integrert i bunnplaten slik at en standard våt/tørr-støvsuger kan kobles til uten adapter. 

De to nye overfreserne føres av ledende forhandlere av profesjonelt verktøy landet. Anbefalt utsalgspris for GOF 1250 CE Professional og GOF 1250 LCE Professional er henholdsvis kr 2848 og 3048 eks. moms.

Overfreserne leveres med en 8 mm-spennetang, en 19 mm. fastnøkkel, 17 mm. kopiring, 8 mm. sentreringsstift og parallellanslag med fininnstilling. 


[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1