Tips redaksjonen
11.04.2016

Kraftig varmepumpe blir enda mer effektiv

Panasonic setter enda høyere standarder med en ny, kraftfull versjon av Heatcharge. Den oppgraderte modellen oppgis å være en av de meste energieffektive luft-luft-varmepumpene med en SCOP på hele 6,20 og energimerke A+++. Som kjølemiddel bruker den det miljøvennlige R32.

I mars lanserer Panasonic en ny versjon av Heatcharge luft-luft-varmepumpe som gir langt mer stabil og hurtig oppvarming. I tillegg gir den høyere komfort enn andre produkter. Dette opplyser selskapet i en nyhetsmelding.
   Den patenterte Heatcharge-teknologien gjør at pumpen kan lagre varmen fra kompressoren og gjenbruke den under avriming. Vanlige pumper lar gjerne temperaturen dale litt når dette skjer. Heatcharge oppgis å være en av Nordens mest energieffektive løsninger med SCOP på 6,20. Det betyr at forbrukere får mye varme for pengene.
   – Med den nye modellen viderefører vi suksessen med Heatcharge VE9NKE, som hittil har vært den mest energieffektive i Norden. Den nye VZ9SKE og storebroren VZ12SKE slår nå alle rekorder og har en enorm muskelkraft som gir hurtig og stabil varme til kalde nordmenn, både hjemme og på hytta, sier Thor Harald Normann-Hellum, Norgessjef for Panasonic Heating og Cooling.
   Heatcharge er samtidig en av de kraftigste på markedet for varmepumper til eneboliger med en varmekapasitet på 7,20 kW. Det betyr at huset varmes raskt opp, og at pumpen lett kan varme opp alle rommene i en enebolig.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1