Tips redaksjonen
23.10.2014

Kraftig, liten og robust hybrid

Panasonic har lansert Mini Toughpad, en 5-tommer robust kraftpakke med egenskaper fra smarttelefoner og nettbrett.

Mini Toughpad kommer i to versjoner: Toughpad FZ-E1 (Windows Embedded 8.1 Handheld) og Toughpad FZ-X1 (Android TM). 
  Selskapet opplyser at innpakningen er robust, at batterilevetiden lang, og at brukergrensesnittet er enkelt og intuitivt. Disse egenskapene gjør Mini Toughpad egnet for folk som arbeider i transport- og logistikkbransjen, innenfor offentlig sektor og redningstjenester, offshorebransjen, detaljhandel, produksjon og luftfartsindustri. 

Robuste og kraftige
– Selv om de er små i størrelse, er våre nye Toughpads de mest robuste, kraftige og holdbare enhetene i sin klasse. De innfrir virksomheters utfordringer og behov til implementering av mobile arbeidsenheter, sier Jan Kaempfer, General Manager for marketing, Panasonic Computer Product Solutions. 
  Panasonic Mini Toughpad tåler fall fra tre meter, ekstreme temperaturer og vann. De er utstyrt med en krystallklar HD-berøringsskjerm med anti-refleksjon, som gjør det lett å lese fra skjerm i solskinn og fra forskjellige innsynsvinkler. Med en kraftig Qualcomm Quad Core-prosessor håndteres enkelt nye applikasjoner sammen med et bredt utvalg business-konfigurasjonsalternativer. Med 1000 timer standby og det smarte «hot swap»-batterifunksjonaliteten kan du jobbe lange dager i felten, sier Kaempfer.
  Toughpad FZ-E1 kjører Microsofts nyeste OS-plattform, Windows Embedded 8.1 Handheld, mens Toughpad FZ-X1 kjører Android TM 4.2.2. Modellene øker bredden i Panasonics Toughpad-serie, som er verdens mest omfattende produktportefølje skreddersydd for en rekke virksomheter. 

Tåler fallhøyde på tre meter
Da begge modellene tåler fallhøyde på tre meter, er de MIL-STD-810G-sertifisert. De er også IP68-sertifisert, som betyr at de er forseglet mot støv og vanndybder ned til 1,5 meter i opptil 30 minutter. Enhetene tåler temperaturer fra20° til 60° på grunn av et innebygd varmelegeme. Holdbarheten er grundig utprøvd gjennom støt-, vibrasjon-, høyde- og fuktighetstester.
  Multi-touch-skjermen med en oppløsning på 1280x720 registrerer berøring med fingrer, hansker og penn. En regnsensorfunksjon gir mulighet for enkel håndtering selv i øsende regnvær. Utover et 8MP-kamera med LED-blits og et 1.3MP-frontkamera, har enhetene flere konfigurasjonsmuligheter, som en integrert 1D/2D strekkodeleser og en «gadget expanssion»-funksjon som gjør det mulig å skreddersy enheten etter virksomhetens behov. Programmérbare funksjonsknapper gjør det enkelt å tilpasse enheten med hurtigtaster til foretrukne programmer. 

Data- og stemmestyring
Toughpad FZ-E1 og Toughpad FZ-X1 er de første modellene i Toughpad-serien som tilbyr stemmestyring. Begge modellene kommer med tale og data via 4G LTE/3G/GPRS og følgende standardfunksjoner: integrert Micro USB-port, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Near Field Communications (NFC), Standalone GPS og Bluetooth v4.0 (klasse 1).
  Den presise GPS-en er egnet til feltarbeid som krever navigasjon i kjøretøyer med pin-point-nøyaktighet på to til fire meter.
  For å sikre tydelig komminukasjon via enheten på byggeplasser, ved motorstøy og lignende er enhetene utstyrt med tre mikrofoner med intelligent støyreduksjon og to fronthøyttalere, som kan nå et volum på 100 dB 

Batterilevetid på 14 timer
Med et 6,200mAh-batteri får brukeren opptil 14 timers uavbrutt adgang til data basert på Panasonics testbetingelser. En hurtig oppladningsfunksjon gir mulighet for opplading av batteriet til 50 prosent på én time og for full opplading cirka 3 timer. Med «hot swap»-funksjonaliteten kan man bytte det utladede batteriet til et oppladet uten at enheten slår seg av. Batteriet har standby-tidcirka 1000 timer og taletid23 timer.
 
 Både Toughpad FZ-E1 og Toughpad FZ-X1 har tilbehør som hylster, håndrem, kjøretøy-dokking og dokkingstasjon

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1