Tips redaksjonen
31.08.2015

Kraftfull multimedia-PC

Toshiba lanserer nye bærbare PC-er i Satellite P-serien, som omfatter de kraftige P50-C, P50t-C og P50D-C (39.6cm/15.6”). Maskinene er spekket med en rekke kraftige funksjoner for å tilfredsstille både multimedia-entusiaster og multitaskere, og for å gi gamere alt de trenger for å spille grafikktunge spill.  

Modellene i P-serien er over 15 prosent tynnere enn forgjengeren, til tross for et nytt og forbedret sett med kraftige funksjoner. Kraftpluggen er innrammet i et nytt og elegant chassis med et rammeløst flislagt, bakbelyst tastatur. Alle modellene har en elegant teksturert finish i børstet metall.
 
Bygd for å prestere
Satellite P50-C og P50t-C er utstyrt med opptil femtegenerasjons Intel Core i7-prosessorer, designet for å gi god responstid og bedre batterilevetid. I tillegg har de en 3D-grafikk med mulighet for avansert video- og fotoredigering.
   Alle modellene i P-serien har maskinvare og komponenter som drar nytte av Windows 10. De kommer med doble mikrofoner for den beste Cortana-opplevelsen, inkludert Clear voice capture-funksjon. Cortana er en digital, intelligent, personlig assistent utviklet av Microsoft. Den gjør seg kjent med brukeren og bidrar til å tilby relevant informasjon og anbefalinger ved hjelp av f.eks. påminnelser, tilpasset trafikkinfo, væroppdateringer og rask tilgang til informasjon.
 
Skapt for underholdning
For å få det beste ut av all underholdning har Satellite P50t-C en Ultra HD 4K (3840 x 2160) berøringsskjerm med et krystallklart bilde. Skjermen på 39.6cm (15.6”) er stor nok for en fullskala underholdningsopplevelse uten at det går på bekostning av mobilitet. Oppløsningen på 282 piksler per inch (ppi) gjør alle detaljer tydelige, både ved streaming, spilling og kreativt visuelt arbeid.
   IGZO skjermteknologi bedrer batterilevetiden og touchopplevelsen og gjør det mulig å se innholdet på skjermen fra nær sagt alle tenkelige vinkler. 
   Bildet er ytterligere forbedret og kalibrert av ChromaTune på modellene med Ultra-HD, noe som gir en realistisk og naturtro fargeopplevelse. Modellene med Ultra-HD kommer også forhåndsinnstallert med den innovative skjermfunksjonen ChromaTune for Toshiba-programvare, slik at brukerne kan velge de beste fargeinnstillingene for hver enkelt oppgave.
   Grafikken kompletteres med god lydkvalitet. Høyttalerne er kalibrert av DTS Sound og lyden kanaliseres gjennom kvalitetshøyttalere fra harman kardon.
 
Skapt for enhver bruker
Satellite P50-C og P50t-C er tilgjengelige med en kombinasjon av to interne disker, en superrask SSD og en HDD på opptil 2TB. De kan også leveres med SSHD. Det er lett å koble til ekstern lagring gjennom tre USB 3.0-porter, Sleep-and-Charge-funksjon, trådløs skjermteknologi og en HDMI-port med støtte for 4K samt en 2-i-1 Bridge Media-port med støtte for SD UHS-I. Med disse alternativene kan brukeren lade enhetene sine mens PC-en er i standby-modus, dele digitalt innhold på storskjerm eller laste ned store mediefiler raskt og enkelt. Strømming og nettsurfing går lekende lett takket være superrask Wi-Fi ac-støtte som er tilgjengelig på P50-C og P50t-C.
 
Satellite P-serien er tilgjengelig på det norske markedet fra juli 2015. Anbefalt utsalgspris er fra kr. 7995,- inkl. mva.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1