Tips redaksjonen
29.04.2014

Konsept med førerløs bil – vil forvandle arbeid på farten

Regus planlegger enda en arbeidsplassrevolusjon som vil endre hvordan man arbeider, møtes og reiser.

Et nytt konsept med en bil som kjører av seg selv, vil forvandle bilen til et kontor og møtested. Bilreiser vil bli en anledning til å gjøre litt arbeid, og kjøringen vil ikke lenger være dødtid borte fra kontoret eller hjemmet. 
  Regus, leverandøren av fleksible arbeidsplassløsninger, har gått sammen med Rinspeed for å utvikle konseptbilen XchangE. Konseptet passer fint inn med Regus' ønske om å hjelpe folk med å arbeide på farten, og det kan også knyttes opp mot det økende antallet Regus Express-steder langs motorveiene i Europa. I tillegg til andre transportknutepunkter vil bilen kunne være det «tredje stedet» å arbeide på (verken på kontoret eller hjemme). 

Fra trafikkork til et produktivt kontor
I den nyskapende designen til XchangE er det mulig å dreie de to forsetene rundt, slik at de vender bakover og skaper et sted for mobilt arbeid der man også kan ha møter. Bilens avanserte teknologi og infotainment-systemer gjør det mulig for passasjerene å koble til kontoret, arbeide produktivt eller gjøre presentasjoner på den bærbare PC-en. Resultatet er et komfortabelt og privat sted, som gjør trafikkork på vei til flyplassen om til produktiv tid «på kontoret». 
  I tillegg til å hjelpe deg med å arbeide på farten tilbyr denne bilen mer fleksibilitet i arbeidet. Når arbeidet kan gjennomføres uansett hvor du er, og når det passer deg, er det mindre behov for å ta med arbeid hjem eller gå glipp av tid med familien. 
  Bedrifter som tilbyr mer fleksible arbeidsordninger til sine ansatte, ser allerede klare fordeler ved det. I undersøkelser som Regus har utført blant over 20 000 mennesker over hele verden, svarer 75 prosent at fleksible arbeidsordninger øker produktiviteten. 
  Regus' samarbeid om XchangE-konseptet utfyller de andre nyvinningene deres som hjelper mennesker med å arbeide mer fleksibelt. Regus Express-strategien har allerede gitt deg steder der du kan stikke innom for å gjøre litt arbeid, både langs veier og motorveier og andre transportknutepunkter – blant annet togstasjoner og veikroer. Som et pilotprosjekt med Shell får du nå også mulighet til å jobbe ved bensinstasjoner i Berlin. 

Fremtidens arbeidsløsninger
André Sharpe, global direktør for produkter og forretningsutvikling hos Regus, sier følgende: – Regus har lenge arbeidet for å utvikle fremtidens arbeidsløsninger. Nå vil denne nyskapende bilen gjøre bortkastet tid om til produktiv tid. Mennesker arbeider allerede når de er på farten, takket være Regus. Med XchangE kan Regus' nettverk av et tredje sted å arbeide på også omfatte selve bilen. En konsulent eller salgsrepresentant kan få gjort 7–8 timers produktivt arbeid hver dag, takket være en bil som kjører av seg selv, Regus' arbeidssteder langs motorveien samt vårt nettverk av forretningssentre. Den er nok et bevis på hvor fokusert Regus er på å revolusjonere måten vi arbeider på. 
  Frank M. Rinderknecht, grunnlegger og administrerende direktør i Rinspeed Inc, legger til følgende: –Med biler som kjører av seg selv, er det ikke lenger nødvendig med en fører som holder oversikt over veien, så dermed kan de bruke tiden sin på en mer meningsfull måte. Regus' ekspertise når det gjelder å hjelpe mennesker med å arbeide mer produktivt og fleksibelt, gjør dem til den perfekte partneren for å utvikle dette nye konseptet. 

Global leverandør av kontorløsninger
Regus er den globale leverandøren av kontorløsninger. Nettverket på mer enn 1700 forretningssentre i 100 land tilbyr praktiske og fullt utstyrte kontorplasser, enten man trenger et sted å jobbe i noen minutter eller i noen år. Blant annet bedrifter som Google, Toshiba og GlaxoSmithKline bruker Regus. Regus ble etablert i Brussel i Belgia i 1989. Hovedkontoret ligger i Luxembourg, og selskapet er børsnotert i London. For mer informasjon se www.regus.no  

Kilde: cision.com


[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1