Tips redaksjonen
14.05.2018

Konica Minolta mottar pris for "Fremtidens arbeidsplass"

- Konica Minoltas produkter og teknologi forandrer måten vi jobber på.

Konica Minolta Business Solutions har mottatt Buyers Lab PaceSetter-prisen for "Smart Workplace Vision" fra Keypoint Intelligence. Den anerkjente prisen overrekkes Konica Minolta etter en grundig studie og tildeles selskapet som den eneste leverandøren i sin bransje grunnet sin visjon om fremtidens arbeidsplass.

Begrunnelse
- Kontorer og bedrifter utvikler seg, og Konica Minolta har utviklet seg med dem. Selskapet har en klar visjon om hva fremtidens smarte arbeidsplass skal inneholde, og gjennom en kombinasjon av produktutvikling, oppkjøp og partnerskap har selskapet aktivt jobbet frem mot sin fremtidsrettede visjon. Konica Minolta har strukturen og produktene på plass. Selskapet tilbyr en bred portefølje som inkluderer print- og digitale dokumentløsninger, smarte resepsjonister, samarbeidssystemer, robotteknologi og avansert sikkerhetsvideoovervåking - i tillegg til IT-tjenester for å få alt til å fungere, sier Jamie Bsales, Director of Solutions Analysis at Keypoint Intelligence.
   Thomas Grønlie, ITS-ansvarlig i Konica Minolta Norge, sier: - Vi hjelper våre bedriftskunder med å bli klar for en fremtid hvor effektiv håndtering av informasjon er avgjørende for suksess. Vi er veldig stolte over å være den eneste leverandøren i vår bransje til å motta denne prisen for vår innsats for å utvikle integrerte kontorløsninger som utnytter maskinvare, programvare og tjenester.

Kilde: NTB

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1