Tips redaksjonen
26.09.2014

Kommuniserende verktøy

Det nye Fluke Connect-systemet overfører måleresultater fra testverktøyer til smarttelefoner og skyen.

Vedlikeholdsteknikere tar bedre og raskere beslutninger når de har tilgang til vedlikeholdsregistre i felten og kan gå gjennom måleresultater i sanntid med teammedlemmer og overordnede. Likevel holdes registre vanligvis på kontoret, og det er sjelden at teammedlemmer er på samme sted til samme tid. Fluke Connect-systemet løser disse problemene samtidig som sikkerheten til teknikere som jobber med strømførende utstyr, økes.
  Med Fluke Connect-systemet kan vedlikeholdsteknikere overføre måleresultater trådløst fra testverktøyene til smarttelefonene sine, noe som gir sikker lagring i skyen og universell tilgang for teamet i felten. Flere enn 20 Fluke-verktøy kan kobles til trådløst med appen. Disse omfatter digitale multimetre, infrarøde kameraer, isolasjonstestere, prosessmetre samt spesifikke spennings-, strøm- og temperaturmodeller.
 
Teknikere kan registrere AutoRecord-målinger og infrarøde bilder i Fluke Cloud-lageret fra hvor enn de arbeider, uten å måtte skrive ned noe. Alle på teamet med en smarttelefon og appen kan se dataene. 
  Teamsamarbeid er gjort enkelt med ShareLive-videosamtaler, der teknikere kan dele målinger med andre teammedlemmer i sanntid, få reparasjonsgodkjenninger eller svar på spørsmål uten å forlate felten.
  Fluke Connect-appen har EquipmentLog-historikk, som lar teknikere tilordne målinger til spesifikt utstyr, opprette en skybasert historikk med testmåleresultater for enkel tilgang under både feilsøking og pålitelighetsvedlikehold. Og TrendIt lar teknikere lage grafer av data umiddelbart, noe som bidrar til å identifisere trender og kunne ta raske, veloverveide beslutninger.
  Fluke Cloud-lageret har moderne sikkerhet, inkludert sikker tilgang, elektronisk overvåking, flerfaktors tilgangskontrollsystemer, innebygde brannmurer og kryptert datalagring.
  Fluke Connect-appen kan lastes ned gratis fra Apple App Store og Google Play Store.

  For mer informasjon se www.flukeconnect.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1