Tips redaksjonen
29.04.2014

Koenigsegg kjører skyhøyt med Telenor Connexion

Den nye superbilen One:1 fra Koenigsegg er skykoblet med en løsning fra Telenor Connexion og tilgjengelig gjennom en ny app. Koenigseggs eksklusive kunder vil dermed få glede av smarte funksjoner som fjerntilgang, måling av topphastighet, rundetid og g-kraft.

Bilprodusenten Koenigsegg er kjent for sine kompromissløse biler. De skreddersydde superbilene er håndbygd og utstyrt med det nyeste og mest avanserte innenfor teknologi, innovasjon og design. Den nyeste funksjonen som nå blir lagt til i de avanserte bilene, er en oppkoblet forretningsløsning fra Telenor Connexion.
  Gjennom samarbeidet med Telenor Connexion får Koenigsegg en helhetsløsning som inkluderer skytjenester, et web-grensesnitt og en app for smarttelefoner og nettbrett. Ved hjelp av app-en vil Koenigsegg-bileiere få direkte tilgang til statistikk som siste turer, gjennomsnittsfart, toppfart, rundetid og g-kraft. Brukere kan også overvåke bilen, dens drivstoffnivå og batteristatus samt få tilgang til den nyeste programvaren.
  Fordelene for Koenigsegg, foruten den nye kundefunksjonaliteten, er at Telenor Connexions løsning gir lett tilgang til kjøretøystatistikk og gjør det mulig for produsenten å optimalisere bilens ytelse over tid via fjerntilgang.
  Grunnlegger Christian von Koenigsegg brenner for å skape den perfekte bilen, og selskapet har et kontinuerlig mål om å forbedre kjøretøyets ytelse. Hvert aspekt av utviklingsprosessen er fokusert på ytelse, ikke bare i form av kraft og fart, men i hver leveranse. 

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1