Meny
12.01.2021

Klarna lanserer app for priskupp og en bedre shoppingopplevelse

Nå vil Klarna hjelpe kundene sine med å gjøre et priskupp på produkter de er på jakt etter og til å sette opp ønskelister som kan deles med andre.


Den oppdaterte Klarna-appen får flere nye funksjoner som skal hjelper kundene i hele shoppingprosessen.
   – Vi ønsker å hjelpe forbrukeren gjennom hele shoppingprosessen, fra oppdagelse og planlegging til kjøp og opplevelsen etter kjøp. Alt dette skjer i den nye appen vår, sier markedsdirektør i Klarna Norge, Thomas Elvestad.
   Klarna benyttes i dag av mer enn 7100 norske nettbutikker. Appen deres brukes allerede av mer enn 500 000 nordmenn månedlig.
   Ifølge en representativ undersøkelse Klarna har foretatt blant 1077 nordmenn, oppgir halvparten av de spurte at de ofte sammenligner priser på et produkt i ulike butikker før de kjøper. 1 av 4 oppgir også at de ofte venter til prisen på et produkt de ønsker seg settes ned før de gjennomfører kjøpet.
   Den forbedrede appen skal ifølge Elvestad for alvor introdusere nordmenn for «social shopping».
   – Dette er en totalløsning hvor brukerne finner inspirasjon, kan lage ønskelister og få varslinger når produkter de ønsker seg settes ned i pris. Kjøpsreisen blir helt sømløs - fra inspirasjon, prissøk og bestilling til levering, sier Elvestad.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no