Tips redaksjonen
23.11.2015

Kia Optima i GT-versjon

Kia Motors Europe bekrefter at det kommer en GT-utgave av Kia Optima med sterkere motor og mer sportslig oppsett. Bilen kommer for salg i 2016.

Sportslig design
Optima GT får et mer sporty utseende enn standardmodellen. Optima GT, som ble vist som en prototyp på messen i Frankfurt tidligere i høst. Den har ny design på grillen, tøff utvendig styling og ny felgdesign.
   Innvendig vil vi finne det samme raffinerte interiøret som på standard Optima, men i en mer sportslig utførelse.

Dynamiske kjøreegenskaper
Kias globale R&D-senter i Namyang, Korea, og det europeiske R&D-senteret i Rüsselsheim, Tyskland, samarbeider om utviklingen av nye Optima GT.
   Kjøreegenskaper og ytelse vil samsvare med det kraftigere og mer dynamiske utseende, uten at det vil gå på bekostning av komforten man finner i den konvensjonelle modellen.
   Optima GT er konstruert for europeiske veier og vil få elektronisk justerbare dempere. Større bremseskiver og en egen tuning av servostyringen vil forbedre kjøreegenskapene og kjøreopplevelsen ytterligere. Optima GT vil få en 2.0 liters turbo bensinmotor (T-GDI).

Nye Kia Optima i salg fra Q4 2015
Standardversjonen av helt nye Optima kommer for salg i Europa fra fjerde kvartal 2015, og GT versjonen kommer i 2016. Optima-rangen utvides med enda en ny versjon inspirert av konseptbilen Kia Sportspace, som ble vist på bilmessen i Genève tidligere i år.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1