Meny
23.10.2014

Kärcher med ny innovativ renholdsmaskin

Med Mopvac B 60/10 C har Kärcher utviklet en helt ny produktkategori for rengjøring av jevne og harde gulv som gummi, PVC, linoleum, epoksy og betong m.m. Maskinen er beregnet for rengjøringsoppgaver der manuell rengjøring med mopp og bøtte blir for krevende, men der en gulvvaskemaskin ikke nødvendigvis er løsningen. Den nye maskinen er mer praktisk, hygienisk, sikker og ergonomisk enn tradisjonell manuell rengjøring. Samtidig er den enklere å håndtere enn mange gulvvaskemaskiner som krever kunnskap om rengjøringsprogram o.l.

Kärcher Mopvac B 60/10 C ble presentert første gang på renholdsmessen ISSA/Interclean i Amsterdam 6.–9. mai. Her vant Kärcher innovasjonsprisen ISSA/Interclean Innovation Award 2014. Dommerpanelet la vekt på funksjonalitet, innovasjon og effektivitet, og nyvinningen vant prisen foran 66 andre produkter. Maskinen er endelig tilgjengelig i Norge, og ble lansert på det norske markedet i august. 

Fem ganger raskere
Med en arbeidsbredde på 60 cm kan MopVac B 60/ 10 C rengjøre fem ganger raskere enn mopp og bøtte. Dette sparer både tid og penger. Mopvac B 60/10 C er konstruert for å gi brukeren ergonomisk arbeidsstilling, noe som ikke er tilfellet ved manuell rengjøring med mopp og bøtte. 

Kompakt uten strømtilførsel
Mopvac B 60/10 C er enkel å bruke. Den er designet og fungerer som en kompakt gulvvaskemaskin, men krever ikke strømtilførsel. Når den skyves forover blir rengjøringsmiddel og rent vann automatisk tilført moppen med rengjøringspad. En innvendig mekanisk pumpe drives av et ekstra hjul plassert under maskinen. Den sørger for at skittent vann suges opp og samles i en egen beholder. I likhet med en gulvvaskemaskin rengjør MopVac B 60/10 C kun med rent vann, og er derfor mer hygienisk enn mopp og bøtte. En ytterligere fordel er at gulvet tørker umiddelbart etter rengjøring, og reduserer faren for å skli betraktelig. I tillegg holder gulvene seg rene lenger.
  Dette er en manuell maskin som fungerer uten strømtilførsel fra batterier eller kabler. Mopvac B 60/10 C opererer derfor med et veldig lavt lydnivå og er dermed aktuell for bruk i offentlige områder. En maskin uten motor er også en maskin som er lettere å vedlikeholde. Tilbehør som spray og mopp kan festes på maskinen, og gjør at brukerne kan komme til med vanlig mopp på områder som av ulike årsaker kan være vanskelige å nå. 

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no