Tips redaksjonen
02.09.2014

Kärcer forsterker satsingen på olje-og offshoremarkedet

Etter oppkjøpet av pumpeprodusenten Woma i 2011 har Kärcher satset sterkt på olje- og offshoremarkedet. Et viktig skritt i denne satsningen er inngåelse av en samarbeidsavtale med IKM Elektro, som er en erfaren leverandør av høytrykksenheter.

 

Målet med dette samarbeidet er å levere pålitelige, driftseffektive og brukervennlige høytrykksenheter til offshoreindustrien. IKM Elektro har lang erfaring med å produsere utstyr og maskiner for offshorebransjen, og Kärcher/Woma er erfarne produsenter av pumper for industrielt bruk. IKM skal stå for sammenstilling av utstyr som Kärcher/Woma leverer til offshorebransjen. 
  Det første produktet som lanseres etter samarbeidsinngåelsen, er ultrahøytrykksenheten Woma Ecomaster EG 70M med rustfri ramme iht. DNV 2.7.1 og NORSOK Z015. Dette er en enhet på 2500 bar i sertifiseringsklasse ATEX Zone1. I tillegg lanseres Woma TopLine E70, en maskin som gir høy rengjøringseffekt, samtidig som den er skånsom mot underlaget. Den har justerbart trykk opp til 1000 bar og leveres i kompakt og robust stålramme som sørger for at maskinen tåler tøffe daglige driftsforhold på byggeplasser og industrielle miljøer. Denne leveres også for Offshore Zone 1. 

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1