Tips redaksjonen
08.06.2015

Kandidatur til norsk-tysk næringslivspris 2015

For 6. gang gir Norsk-Tysk Handelskammer sin næringslivspris til en virksomhet som har styrket handel og samarbeid mellom Norge og Tyskland.

Det skal helst dreie seg om et interessant eller innovativt grenseoverskridende prosjekt, som bør ha gitt forretningsmessig suksess både i eksport- og importlandet.
   Den virksomheten som vil nominere seg, eller vil nominere andre, kan gjøre det i en epost til Norsk-Tysk Handelskammer, eller bruke registreringsskjemaet på Handelskammerets nettside. Det er ingen formelle krav til registreringen.
   En svært kvalifisert jury består av medlemmer innenfor juss, politikk, næringsliv og media. Juryen velger ut tre kandidater, og så kåres den endelige vinneren ved en online-avstemning.
   Prisen er en skulptur av den norske kunstneren Knut Henrik Henriksen som er bosatt i Berlin. Vinnerbedriften blir offentliggjort på Norsk-Tysk Handelskammers sommerarrangement, torsdag 11.juni.
   Tidligere prisvinnere er Zenergy Power/SINTEF (2010), Vetro Solar (2011), RWE DEA (2012), 3EnergyServicegroup (2013) og Stadler Anlagenbau GmbH (2014).

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1