Tips redaksjonen
09.12.2016

Kahoot! tildelt Oslo Innovation Award

Oslo Innovation Award ble delt ut av DD.KK.HH. Kronprinsen og Kronprinsessen under åpningen av Oslo Innovation Week 17. oktober. Vinneren er Kahoot!, en norsk plattform for læringsteknologi med 33 millioner månedlige aktive brukere.


33 millioner aktive brukere
Oslo Innovation Award gis til en aktør som løfter Oslo frem som en innovativ region, og som bidrar til at FNs bærekraftsmål nås. Det var grunnlegger og daglig leder i Kahoot!, Johan Brand, som tok imot prisen.
   – Denne prisen går på mange måter også til alle våre brukere. Det er de som utgjør plattformen, og som skaper innholdet. På vegne av alle som bruker Kahoot!, er vi i dag skikkelig glade og litt stolte, sier Johan Brand.
   Kahoot! har siden selskapet ble startet for tre år siden, opplevd en eventyrlig vekst. Den norske læringsplattformen har nå mer enn 33 millioner månedlige aktive brukere over hele verden. Microsoft var nylig en av flere internasjonale aktører som investerte tilsammen 80 millioner kroner i selskapet.

- Banebrytende læringsteknologi
Juryen for Oslo Innovation Award, ved formann Per Saxegaard, endret i år kriteriene til også å inkludere FNs bærekraftsmål.
   – Kahoot! tildeles Oslo Innovation Award for den store innflytelsen de har på læring gjennom utvikling av banebrytende teknologi. Deres teknologi brukes av lærere og elever i mer enn 180 land og bidrar til å revolusjonere måten vi lærer på. Selskapets arbeid støtter opp om flere av FNs bærekraftsmål, og de er slik sett et forbilde for andre selskaper, sier Per Saxegaard, formann i juryen for Oslo Innovation Award.

Om Oslo Innovation Week
Oslo Innovation Week, fra 17. til 21. oktober, samler noen av verdens ledende gründere, investorer, forskere, næringslivsledere og oppstartsselskaper til 71 ulike arrangementer over hele Oslo. Teamet for årets OIW er “PowerCouples”, hvordan etablerte selskaper og oppstartsselskaper og ulike bransjer gjensidig kan utnytte hverandres ressurser og kompetanse med mål om økt innovasjonsevne.

Kilde: mynewsdesk.com

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1