Tips redaksjonen
18.04.2017

Jubileum og rekord for Industriens Motemesse

I år er det 15-årsjubileum for Industriens Motemesse som møteplass for sentrale aktører i leverandørindustrien. – I år tar vi nok en gang i bruk Telenor Arena, nå med Water Valley som samarbeidspartner 22. og 23. mars, forteller messesjef Eve Å. Jacobsen som har hatt ansvar for alle messene, også i år der det er rekordmange deltakere.

– Vi inviterer leverandører, kunder og nære forbindelser. TESS har i alt 40 000 kunder. Kommer alle, blir det trangt, sier messesjef Eve Å. Jacobsen med et glimt i øyet, men erfaringsmessig kommer to til tre tusen. Hun har ansvaret for Industriens Motemesse IM-2017, som TESS-konsernet de siste årene har arrangert i Telenor Arena på Fornebu i Bærum. Påmeldingene til fagmessen går mot ny rekord, og i år blir messens grønne fotavtrykk forsterket av samarbeidet med næringsklyngen Water Valley, som har lagt årskonferansen til IM-2017.

15 år som møteplass
Alt er klart for Industriens Motemesse, som i år kan feire 15 år som møteplass for næringslivet. Når dette skrives, har arrangøren registrert 100 utstillere.
   – Interessen er stor, og alt ligger til rette for en messe som blir minst like innholdsrik og spennende som 2016-messen, sier messesjef Eve Å. Jacobsen i TESS og nevner løsninger og produkter som setter grønne fotavtrykk som kvaliteter på IM-2017.  Årets messe har næringsklyngen Water Valley med fokus på vannkraft som samarbeidspartner.
   – Med et variert og balansert tilbud av nyheter, foredrag og faglige oppdateringer blir Industriens Motemesse igjen en viktig møteplass for beslutningstagere i næringslivet, mener messesjef Eve Å. Jacobsen, som legge til at kostnadseffektive løsninger og tips om økt fortjeneste får en stadig mer sentral plass på Industriens Motemesse.

DVH- pris og SpeedMatch
DVH-prisen er tradisjon på Industriens Motemesse, der utstillere melder inn et produkt til bedømming. Juryen legger vekt på blant annet innovasjon, miljø og kostnadseffektivitet.
SpeedMatch er også en tradisjon på Industriens Motemesse. Med over 200 møter mellom sentrale bedrifter og leverandører blir det knyttet mange verdifulle kontakter.
   – Med et næringsliv i endring er det mer enn noen gang verdifullt å delta på Industriens Motemesse IM-2017, mener messesjef Eve Å. Jacobsen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1