Tips redaksjonen
27.07.2017

Jabra utvider Evolve-serien

Jabra utvider Evolve-serien med et trådløst headset for moderne kontoransatte. Jabra Evolve 75 har funksjoner som støydemping og integrert opptattlampe.

Jabra Evolve 75 inkluderer høyttalere til både musikk og HD-voice. Med dobbel Bluetooth-tilkobling kan man pare headsettet med to enheter samtidig, som PC og mobil for å høre på musikk og ringe. Trådløs rekkevidde er på 30 meter for PC og 10 meter for mobil.
   – Premissene for de åpne kontorlandskap er økt samarbeid og forbedret kommunikasjon mellom medarbeiderne. Men til tross for mange fordeler danner disse miljøene også grobunn for uønskede effekter. Forstyrrelser fra kollegaer og støy har negativ innflytelse og bidrar til redusert produktivitet. Kunnskapsarbeidere blir i økende grad tvunget til å isolere seg for å utføre arbeidet. Jabra Evolve 75 gir virksomhetene en mulighet til å støtte filosofien bak de åpne kontorlandskapene, sier Holger Reisinger, SVP, Jabra Business Solutions. 
   Jabra Evolve 75 støtter Open Office- og Outdoor-kravene for Skype for Business fra Microsoft og er sertifisert for Skype for Business, Cisco og andre ledende Unified Communications-plattformer. Headsettet integreres enkelt og intuitivt i UC-løsninger. Jabra Evolve 75 er også kompatibel med Jabra Direct – gratis skybasert software som lar brukeren personalisere og styre headsettet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1