Tips redaksjonen
06.03.2014

J.E. Ekornes AS effektiviserer lagerstyring med Prevas

Har vært med på å utvikle løsningen Prevas EAM Warehouse mot Infor EAM.

J.E. Ekornes AS valgte sommeren 2012 Infor EAM fra Prevas da de skulle velge nytt vedlikeholdssystem for konsernet. Systemet ble implementert ved hovedfabrikken i Sykkylven høsten 2012, og man gikk live i januar 2013. 
  Nå har Prevas sammen med vedlikeholdsteamet i Ekornes utviklet løsningen Infor EAM for enklere håndtering av uttak og retur til lager samt lagertelling med hjelp av strekkoder og håndholdte enheter. Løsningen er svært enkel i bruk og har allerede gitt flere gevinster for J.E. Ekornes AS.
  – Prevas Inventory/mobil lagertelling er svært effektiv. Vi brukte 7 timer på varetellingen, en jobb som tidligere tok flere dager, sier Vidar Blindheim, vedlikeholdskoordinator ved J.E. Ekornes AS. – Prosessen for å ta ut og returnere deler har blitt effektiv og enkel samtidig som vi har full kontroll, og lagertellingen kan vi gjennomføre rett på en iPad med en trådløs scanner når det passer oss. Brukerne er svært positive.
  J.E. Ekornes AS er den største møbelprodusenten i Norden og eier bl.a. merkenavnene Ekornes, Stressless og Svane. Stressless er et av verdens mest kjente varemerker innenfor møbelbransjen, mens Ekornes, Stressless og Svane er de mest kjente innenfor møbelbransjen i Norge. Produksjonen foregår i 7 fabrikkanlegg, 6 i Norge og 1 i USA, mens produktene selges over store deler av verden gjennom egne salgsselskaper i utvalgte markeder.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1