Tips redaksjonen
08.06.2015

Intelligent motorbeskyttelsesrelé

Goodtech Products introduserer E300 fra Rockwell Automation, som er neste generasjon elektronisk motorbeskyttelsesrelé.

På bakgrunn av tilbakemeldinger fra tavlebyggere, systemintegratorer og sluttbrukere rundt omkring i verden har Rockwell Automation laget et ekstremt kompakt og modulært elektronisk motorbeskyttelsesrelé.  E300 har flere kommunikasjonsopsjoner, diagnostikk, forenklet oppkobling og direkte integrasjon i Allen-Bradleys Logix PLS-plattform. Alt dette sørger for stor fleksibilitet, redusert engineeringstid og færre ”ikke planlagte” driftsstopp.
   E300 er foreløpig tilgjengelig for strømmer opp til 100A med kontrollmoduler med integrert AC/DC I/O, som forenkler samspillet med den integrerte arkitekturen. Dette er takket være dobbelport Ethernet IP og DLR (Device Level Ring)-funksjonalitet. Eksterne I/O-moduler er også tilgjengelig ved behov. ADC (Auto Device Configuration) støttes også slik at man er raskt oppe å kjøre etter eventuell utskifting av overbelastningsrelé.
   Kontrollmodulen er tilgjengelig i tre forskjellige utgaver: ren strømovervåkningsmodul, jordfeil- og strømovervåkningsmodul og en kombinasjon av både strøm-, jordfeil- og spenningsovervåkning. Operatørpaneler er også tilgjengelige for montasje direkte i tavlefront eller i MCC starterskuffer.
   Selskapet opplyser at E300 utnytter den aller siste teknologien for motorbeskyttelse.
   Den modulære designen tillater sluttbrukeren å skreddersy løsninger til akkurat det man trenger til enhver tid. Dette bidrar til svært effektive og kompakte starterløsninger som opptar minimalt med plass i elektrotavla. 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1