Tips redaksjonen
17.02.2016

Intel og Lady Gaga skapte magi på Grammy-scenen

Det var første resultat av et flere år langt samarbeid for å vise hvordan teknologi gir mulighet for fantastiske musikkopplevelser.

Intel og musikkikonet Lady Gaga viste frem en musikkopplevelse utenom det vanlige på den årlige Grammy-utdelingen, nr. 58 i rekken. Sceneshowet til Lady Gaga ble satt sammen ved hjelp av innovative teknologier fra Intel og viste hvordan teknologi kan fremheve en artists tilstedeværelse på scenen.
– Jeg liker å gjøre ting som integrerer teknologi og kunst med fantastiske opplevelser. Samarbeidet med Intel har vært veldig ulikt alt jeg har gjort før, og de har virkelig gitt meg utrolig teknologi å leke meg med, sier Lady Gaga som selv har vunnet Grammy seks ganger.
Showet som ble vist frem på Grammy-utdelingen, var en hyllest til en musikklegende. Med teknologi fra Intel kom Lady Gagas visjon om en verdig feiring av legendens liv og karriere til live. Visuelt og interaktivt innhold responderte i sanntid på Lady Gagas bevegelser og instrukser. 
   Spesialisert hardvare med Intel Xeon, Intel Core- og Pentium-prosessorer har gitt den høye ytelsen slik at systemet av lys, lyd og projeksjon av bilder virker sømløst sammen med Lady Gaga på scenen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1