Tips redaksjonen
27.05.2014

Inspeksjonssystemer for allsidig bruk

Instrumentcompaniet introduserer nå Camtronics inspeksjonskamera. Systemene leveres med innovative funksjoner og er fleksible. Inspeksjonssystemene kan leveres med kamera i diametre fra 36 til 76 mm for bruk i rør og kanaler fra 50 til 70 mm i diameter.

Kameraene er trykktette og kan leveres med stakefjær i lengder fra 30 til 100 meter, med eller uten 512 Hz-transmitter for lokalisering, og med forskjellige løsninger for video- og opptaksfunksjonalitet. Systemene kan leveres som enkle inspeksjonsløsninger eller som avanserte, motordrevne kamera.
  Kamerahodet ZRK70 kan roteres fritt, dreies 230° og kan i tillegg utstyres med laser avstandsmåler for å beregne diameter og eventuell deformasjon. Kamerahodet har «socket test»-funksjon som retter kameraet vinkelrett mot rørets innside for kontroll av rørkoblinger.
  Camtronics-systemet har også en smart løsning for styring av kamera i rørforgreninger. Løsningen forenkler prosessen med å føre kamera inn i avstikkere/forgreninger uten manipulering av stakefjær fra utsiden. Styreenheten kontrolleres via fjernkontroll.
  Instrumentcompaniet opplyser at det finnes et stort utvalg av tilgjengelige kabellengder, kontrollenheter, kameraføringer og annet tilleggsutstyr.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1