Tips redaksjonen
02.02.2015

Innovativt fra Arbesko

Arbesko lanserer en kombinasjon av to nye innovative løsninger, nemlig OrthoLite X-40 Duo & Energy Gel 2.0.

Energy Gel 2.0 er en videreutvikling av Energy Gel – den elastiske geleputen med maksimale støtdempingsegenskaper og med den spesielle og avgjørende plasseringen. Geleputen er gjennomgående og går gjennom bindsålen og ned i yttersålen på skoen og gir optimal effekt. Energy Gel 2.0 har to mykhetsgrader, der materialets mykeste del havner under hælens fettpute, noe som gir en god støtdempende effekt. Geleputen gir dessuten løftekraft tilbake i steget når den går tilbake i sin opprinnelige form og skaper en behagelig sviktfølelse i steget.
   Innleggssålen X-40 Duo fra Ortholite er en videreutvikling av X40-sålen som gir god støtdemping. I nyutviklingen kombineres geleputen i hælområdet med en integrert støtdempende overflate i området under tåballene på innleggssålen – så nær foten som mulig – noe som minsker belastningen på foten under avviklingen av steget. X-40 Duo har flere forbedrede egenskaper. En forbedret blanding av PU-skum og resirkulert gummimateriale gir over 70 prosent bedre fjæring og en enestående komfort- og sviktfølelse.
   Arbesko 402, 428 og 429 (på bildet) er de første tre produktene som lanserers med den nye teknologien, og leveransene starter nå i høst.  Flere modeller vil følge etter hvert.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1