Tips redaksjonen
05.05.2015

Innovative lavprofilmasker til engangsbruk

Honeywell har lansert en ny serie sammenleggbare masker til engangsbruk som er ergonomisk utformet.

Maskene er designet for å tilby en løsning på problemet med dårlig kompatibilitet med annet personlig verneutstyr, for eksempel vernebriller. De reduserer derved restriksjoner i synsfeltet, noe som ofte er til bry for sluttbrukerne.
   Den nye 2000-serien med sammenleggbare engangsmasker er aktuell i miljøer med risiko for støv, tåke og røyk. Seriens lavprofilform har panoramasynsfelt og forenkler bruken av vernebriller, slik at brukerne kan gjennomføre sine aktiviteter i full sikkerhet, også når det kreves at brukeren senker hodet. Den ultraflate, metallfrie nesebroen kan justeres for å sikre at masken er helt tett mot lekkasjer. Masken er fargekodet for å muliggjøre umiddelbar identifikasjon av beskyttelsesnivået.
   Maskene kan tilpasses et bredt spekter av ansiktsformer og -størrelser, og neseforseglingen er laget av det ultramyke, allergivennlige og antiperspirante trelags Willtech-materialet. De har sveisede flettestropper for å forebygge irritasjon på festepunktet. Maskene i 2000-serien leveres med en gjenbrukbar pose som ikke bare beskytter maskene mot forurensning før bruk, men som også gir beskyttelse i løpet av dagen ved at de oppbevares i et lufttett miljø.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1