Tips redaksjonen
07.03.2016

Innovasjon i verdensberømt kirkebygg

Schneider Electric har blitt tildelt prisen DatacenterDynamics Leaders EMEA Award for sitt spesialtilpassede, prefabrikkerte datasenter installert i Antoni Gaudís verdensberømte Sagrada Familia i Barcelona.

– Sikkerheten knyttet til IT-prosessene våre er kritisk. For å sikre fleksibel og skalerbar infrastruktur i en periode med omfattende endringer måtte vi tenke alternativt. Microdatasenteret levert av Schneider Electric møter våre spesifikasjoner og krav knyttet til mobile løsninger uten å påvirke turistene negativt, byggearbeidene eller måten vi driver en aktiv kirke på. Jeg er svært fornøyd med prisen, sier Fernando Villa, informasjonsdirektør for Sagrada Familia.

Bransjens «Oscar-pris»
– Siden prisen ble lansert, har den blitt “Oscar-prisen“ i vår bransje, og vi er svært glade for å motta en slik utmerkelse, som innebærer en stor anerkjennelse av teamet som har arbeidet med prosjektet, både i Sagrada Familia og i Schneider Electric. Prisen kommer i en periode da vi ser økende interesse for microdatasenterløsningene våre og et stadig økende antall enheter og applikasjoner som kobles til nettet og edge computing, sier Hal Grant, Executive Vice-President, IT Business hos Schneider Electric.
   Den integrerte, prefabrikkerte datasenterløsningen fra Schneider Electric gjør operatørene i stand til å styre sikkerheten og effektivt kontrollere de mange millioner besøkende i kirken hvert år. Sagrada Familia er på UNESCOs verdensarvliste og er den mest besøkte turistattraksjonen I Barcelona.
   For å spesialtilpasse løsningen la Schneider Electric ekstra vekt på at det prefabrikkerte datasenteret enkelt skal kunne flyttes ved behov. Fasiliteten krever minimalt med montasje på stedet. Modulene ble levert til kirken med racks, UPS, strømfordeling, kjøling, monitorering og overvåking forhåndsinstallert. Modulen har en robust design med høy sikkerhet. Elektriske og mekaniske forbindelser kobles enkelt til og fra ved behov for flytting og service av datasentermodulen eller infrastrukturkomponentene.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1