Tips redaksjonen
06.03.2014

Infrarøde kameraer for smarttelefoner

IKM Instrutek introduserer FLIR ONE, som er det første i sitt slag.

FLIR ONE festes til Apple iPhone 5 eller 5s smarttelefon og viser et levende termisk bilde på telefonens skjerm. Dette gir brukerne en enestående mulighet til å se verden på en måte det blotte øye ikke kan. 
  FLIR ONE ser varme i stedet for lys ved å utnytte den nye kamerakjernen, LeptonTM, til Flir. Denne kjernen inkorporerer den samme termiske bildeteknologien som har revolusjonert måten verden tenker når det gjelder sikkerhet, energieffektivitet, nattnavigasjon, industriell produksjon og forebyggende vedlikehold.
 
FLIR ONE sin spesielle evne til å se og måle infrarød energi gir deg et allsidig nytt verktøy som kan anvendes på mange områder. For eksempel kan du lett identifisere varme eller kjølelekkasjer i bygninger, lokalisere vannskader, se etter elektriske feil i sikringsskap og koblingsskap. Alt dette bare ved hjelp av mobiltelefonen og FLIR ONE-dekselet.
  En verdensomspennende utrulling av FLIR ONE er planlagt våren 2014. Kameraet vil være tilgjengelig i fargene svart/grå, hvit og gull. FLIR ONE har også et eget oppladbart batteri som kan drive enheten i to timer med kontinuerlig bruk eller forlenge batteritiden til din iPhone 5 med inntil 50 prosent.  

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1