Meny
29.09.2016

Industrifottøy spesielt designet for kvinner

Honeywell har lansert Cocoon, en ny serie vernesko utviklet spesielt for kvinner. Den nye metallfrie serien er konstruert for å matche en kvinnefots naturlige form og er spesielt anvendelig for de som arbeiderer innenfor logistikk, produksjon og vedlikehold.

– Kvinner må ofte velge vernesko som i hovedsak er designet for menn, uttaler Boris Dodin, produktsjef for fottøy ved Honeywell Industrial Safety. – Cocoon-serien er laget fra sålen og opp med kvinners føtter i tankene. Cocoons har en kombinasjon av sport-chic-inspirert styling, god passform og de aller nyeste sikkerhetsfunksjonene.
   Cocoon-serien er sertifisert i henhold til kravene i EN ISO 20345: 2011 om vernesko til generelle formål, og fire av de seks stilene er også S3 HI CI SRC- og S1P HI CI SRC-godkjent. Forsterkningene på den nye yttersålen av PU-gummi sikrer rask fjerning av væske og oppgis å ha høy slitestyrke. Støt og vibrasjoner blir absorbert gjennom innleggssålen med dobbel tetthet og den polstrede ankelkragen. Innvendig er 3D Poromax-fôret behagelig, antibakterielt og antimikrobielt for å holde føttene friske.
   Skoen fås i størrelsene 35–42 og omfatter produkter med en rekke typer overlær, mikrofiber, mesh og tekstiler for ulike miljøer. Alle modellene leveres med to sett lisser og en brukerveiledning og vedlikeholdsanbefalinger.

Kilde: mynewsdesk.com

 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no