Tips redaksjonen
11.04.2016

Icopal får ny eier

Icopals nye eier er USAs største tilbyder av løsninger for taktekking. Med Icopal blir GAF størst i verden på løsninger for tette bygg og boliger.

GAF har betalt rundt 9,5 milliarder NOK for Icopal. Det nye selskapet har over 6500 ansatte i over 80 land. Til sammen har partene 65 fabrikker og en samlet årlig omsetning på over 4 milliarder USD. Oppkjøpet gir GAF egen representasjon i Europa, og planen er legge til rette for ytterligere vekst gjennom nye produkter og flere strategiske investeringer.
   – GAF er en leder i alle markedene de opererer i. Deres langsiktighet og industrielle fokus er gode nyheter for ansatte og kunder. GAF kommer fra vår bransje og vet hva som er viktig for å lykkes nå og i fremtiden. De er trygge og stabile og tilfører våre kunder tilgang til en større løsningsportefølje. Til sammen har vi rundt 250 års bransjeerfaring, og fokuset på innovasjon og kundetrygghet er fellesnevneren, sier norgessjef i Icopal, Håkan Magnusson, som fremhever at ansatte nå vil oppleve enda flere muligheter som del av et stort internasjonalt konsern med virksomhet over hele verden.
   Oppkjøpet skal behandles av relevante konkurransemyndigheter, og prosessen forventes sluttført innen utgangen av andre kvartal.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1