Tips redaksjonen
30.01.2015

Icehotel i fokus i tapetkolleksjon

Nordlysets enestående fargespill, soloppgang over den berømte Torneälven og isblå motiver fra Icehotels innside. Photowalls samarbeid med svenske Icehotel inneholder spennende motiver som fanger essensen av Lapplands vakre natur og uttrykk.

Photowall presenterer et eksklusivt samarbeid med Icehotel –det verdensomtalte hotellet i Jukkasjärvi, som er bygd av is tvers igjennom. Samarbeidet har resultert i en tapetkolleksjon som skildrer omgivelsene innenfor og utenfor Icehotels vegger.
   – Da vi begynte å forme samarbeidet med Icehotel, var tanken å skape en tapetkolleksjon med rolige, naturskjønne motiver – noe jeg synes vi har lykkes med. Vi gir kundene våre mulighet til å oppleve den mildt sagt spesielle atmosfæren på Icehotel i sitt eget hjem. Vi har aldri hatt et lignende samarbeid før, noe som selvsagt gjør dette ekstra interessant, sier Niklas Johansson, en av Photowalls grunnleggere.
   Kolleksjonen inneholder ni motiver og kan bestilles etter mål, både som fototapet og lerretsbilde. Fototapetene koster 311 kroner per kvadratmeter, og lerretsbildene starter på 211 kroner.

Kilde: mynewsdesk.com 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1