Tips redaksjonen
27.07.2017

ISO-sertifisering og størrelse viktig

Etter en tøff anbudsrunde har Isachsen Gruppen valgt Ramirent som en av to hovedleverandører av leieutstyr.

Isachsen Gruppen, som er en del av det nylig fusjonerte selskapet BetonmastHæhre, har tidligere hatt flere leverandører på maskinutleie. De så behovet for å få en bedre oversikt og valgte til slutt å konsentrere seg om to hovedleverandører.
   – Vi inviterte Ramirent inn i anbudsrunden på bakgrunn av at de oppfylte en rekke kriterier vi stiller til våre leverandører, forteller Håvard Kjendseth, leder marked og kontrakt i Isachsen Gruppen.
   – Ramirents størrelse og omfattende maskinpark var avgjørende, samt at de er ISO-sertifisert, forteller Kjendseth. – I tillegg til at de var bra på pris, er de lokalisert flere steder i Norge, noe som er veldig viktig for oss. Vi ser frem til et godt samarbeid med høy servicegrad, avslutter han.
   – For oss er dette en svært viktig avtale, forteller Geir-Inge Hanssen i Ramirent.
Isachsen Gruppen er et relativt ubeskrevet blad i Ramirents kundeportefølje, og de er klare for å sette i gang. – Isachsen er en stor aktør i anleggsektoren i Norge, og vi er stolte over at vi er blitt valgt som en av hovedleverandørene, sier Hanssen. – Vi gleder oss til et godt samarbeid.
   Avtalen gjelder i første omgang tre år.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1