Tips redaksjonen
09.06.2016

IP-basert dørtelefonanlegg forenkler installasjonen

Proxll lanserer nå det nye IP-baserte dørtelefonanlegget IP360. Systemet går over Ethernet, noe som gjør kablingsjobben betydelig enklere for installatøren.

Fleksibelt og fremtidssikkert
Proxll opplyser at det nye IP-baserte dørtelefonsystemet passer for alle miljøer og egner seg godt til mer avanserte systemer i moderne boligkomplekser samt forretnings- og industribygg, men også til eneboliger og mindre enheter. IP-systemet setter ingen begrensninger på antall svarapparater som kobles til. IP360 benytter standardprotokoller. Det gjør systemet fremtidssikkert slik at det lett vil kunne oppgraderes i etterkant dersom behovene skulle dukke opp. Det kan også integreres med andre systemer. Dette gir brukeren mange muligheter for utvidelse med tredjepartssystemer.
   Takket være nettverksmuligheter kan IP360 kobles til Internett. Så lenge du er online kan du dermed svare på oppkall, med for eksempel mobiltelefon eller nettbrett, uansett hvor du befinner deg.

Digitalt dørtelefonsystem uten spesielle kabler
Alle IP360-enhetene kan kobles til et eksisterende Ethernet-nettverk. Det gjør det mulig å få et digitalt dørtelefonsystem uten spesielle kabler. Systemet fordeler kommunikasjonen gjennom Ethernet-strukturen, noe som garanterer en nesten uendelig utvidelse av systemet.
   – Det nye IP360-systemet vil forenkle installasjonsprosessen for installatøren uten at det går på bekostning av funksjonalitet, fleksibilitet og kvaliteten på anlegget, sier produktsjef for dørtelefon i Proxll, Almir Kozarić. – Alt som trengs er en POE-switch, CAT5 Ethernet-kabel, et utepanel og eventuelt et svarapparat, så er man oppe og står. Og benytter man skyløsningen, er det ikke nødvendig å installere svarapparat da man heller kan benytte mobiltelefon eller nettbrett, noe vi tror mange setter pris på i en hverdag der telefonen brukes til det meste, avslutter Kozarić.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1