Tips redaksjonen
20.07.2015

IKM Testing tildelt kontrakt på Gina Krog-prosjektet

IKM Testing er tildelt en kontrakt med Statoil Petroleum AS for ferdigstillelsestjenester på Statoils Gina Krog topside-prosjekt som er under bygging i Korea.

Kontrakten omfatter N2/He lekkasjetesting med opsjon på levering av boltetjenester, oljeflushing/oljerensing, kjemisk rengjøring og flensemaskinering. Arbeidsforberedelser og utførelse vil omfatte personell, utstyr og materiell og er tilnærmet lik den nylig vunnet Mariner-kontrakten med Statoil UK Ltd.
   Arbeidet er planlagt i Q1 2016 i Korea, og i kontrakten inngår også det samme arbeidsomfanget når Gina Krog topside ankommer offshore Norge.
   – Vi er svært tilfreds med den anerkjennelsen Statoil nok en gang gir oss ved tildelingen av denne kontrakten sier Jens Bolme, International Sales and Marketing Director i IKM Testing AS. Det viser at IKM Testings evner å vinne nye kontrakter med eksisterende kunder ved å tilby gode og kostnadseffektive løsninger.
   IKM Testing er et selskap i IKM Gruppen og leverer multidisipline tjenester primært til olje- og gassindustrien. Selskapet ble etablert i 1992 og har siden vokst til å bli en ledende leverandør av inspeksjons-, testing-, rengjørings- og ferdigstillelsetjenester både til onshore- og offshoreindustrien.
   IKM Testing har hovedkontor på Sola og avdelingskontor i Bergen, Kristiansund og Hammerfest.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1