Tips redaksjonen
30.01.2016

IKM Cleandrill årets gaselle

IKM Cleandrill ble årets vinner i Dagens Næringslivs gasellekåring for 2015.

Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med det som nå heter Bisnode Credit as, og onsdag 9. desember ble IKM Cleadrill kåret til årets nasjonale vinner.
   1. desember i år ble selskapet kåret til Hordalands representant, og 9. desember gikk de rett til topps i konkurransen. Kyllingstad, som er styreleder i IKM Cleandrill, overlater all ære til Hasler og de andre ansatte i selskapet.
   – Hundre prosent av suksessen vår er på grunn av at vi har et perfekt team. Det er disse som står bak teknologien, og som skal gratuleres. Jeg bare betaler, sa Kyllingstad til DN.
   Hasler og Kyllingstad kunne avsløre at prisen er blitt godt mottatt på IKM Cleandrill-kontoret i Bergen. – Det gir en enorm effekt på moralen til våre ansatte. Det gjør at alt det harde arbeidet verdt det, sa Hasler.
   – Det har vært noe feiring allerede, men vi har bare så vidt startet, sa han. IKM Cleandrill har gjort suksess med en teknologi for å gjenvinne boreslam fra såkalt topphullsboring. Det dreier seg om et system for å samle opp boreslam fra tidligfasen av boreoperasjoner. IKM Cleandrills fordel er at selskapet leverer et helt nytt produkt som ifølge Hasler med fordel kan brukes i 75 prosent av alle offshorebrønner. Da skal det være mulig å vokse selv om totalmarkedet krymper.
   Årets gaselle er den av fylkesvinnerne som utmerket seg med mest solid vekst og god lønnsomhet. For å bli gaselle må selskapet ha vist sterk vekst og doblet omsetningen de seneste fire årene samt gå med overskudd.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1