Meny
20.12.2016

IFS lanserer globalt utdanningsprogram med over 80 universiteter

Utdanningsfokuserte Corporate Social Responsibility (CSR) oppfordrer neste generasjon arbeidstakere til å søke karriere innenfor IT.

IFS kunngjør den offisielle lanseringen av IFS Utdanningsprogram, et globalt initiativ som består av mer enn 80 universiteter over hele verden der formålet er å øke interessen for teknologi blant neste generasjon av arbeidstakere, ved å synliggjøre bredden i karrieremuligheter som finnes i IT-bransjen.
   Dagens samfunn blir i stor grad påvirket av teknologisk utvikling. For å oppmuntre til innovasjon både i samfunnet så vel som i industrisektorene IFS er en del av, ønsker Utdanningsprogrammet til IFS å øke ferdigheter samt gi muligheter til neste generasjons arbeidstakere innenfor teknologisektoren. Programmet fokuserer på å undervise elever på noen av verdens beste tekniske høyere utdanningsinstitusjoner, men innebærer også å skaffe ressurser, tilby stipender og arbeidserfaring.

Vil nå flere studenter
– Selv om vi har jobbet med universiteter i ulike deler av verden i mange år, gir etableringen av IFS Utdanningsprogram en struktur som gjør at IFS og våre partnere vil nå flere studenter og påvirke flere positivt, Sier Alastair Sorbie, CEO i IFS. –Akkurat som resten av bransjen har IFS behov for dyktige mennesker med variert bakgrunn, som kan bringe nye ideer, energi og mangfold til arbeidsplassen for å hjelpe sektoren med å vokse.
   IFS jobber bredt for å gi tilskudd, stipender og IT-utstyr for klasseromsundervisning samt støtte praktikanter og agere som mentorer for hovedfagsstudenter. IFS’ globale universitetsprogram styrker dette engasjementet ved å muliggjøre samarbeid direkte med forelesere og professorer når de utformer kurs og programmer som er basert på virkelige erfaring rundt det å jobbe innen IT.
   Sorbie fortsetter: –Mens vi gjør en reell forskjell i dag, vil vi akselerere og utvide denne innsatsen for å støtte bredere innenfor IT-industrien å påvirke i enda større grad til positiv endring.
   – Støtten fra IFS gir studentene reell innsikt i mulighetene for en karriere i teknologi. Vi setter stor pris på støtte og ressurser gitt til Friedrich Alexander University (FAU) hittil, sier Dr. Peter Wilke, Institutt for informatikk, FAU Erlangen, Tyskland.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no