Tips redaksjonen
04.03.2015

IEC-HUS bygger med Trollveggen

GLAVA har inngått samarbeidsavtale med IEC-HUS om levering av Trollveggen. Huskjeden er en voksende aktør innenfor norsk bolighusbygging.

– Vi bygger i hele Norge, og i flere områder er det stort behov for å tilpasse boliger til skrått terreng, som på Vestlandet, der vi har flere prosjekter. En stor andel av våre boliger vil derfor bli bygd med bakvegger i Trollveggen modulsystem, forklarer Andreas Eriksen i IEC-HUS. Like før jul fikk han erfaring med oppføring av det første bolighuset med Trollveggen.
   – Gutta våre på byggeplassen var spent på om de ville bli ferdig med bygging av grunnmur og støp, slik at de kunne komme hjem til jul. Det gikk veldig fint. I løpet av to dager førte to mann opp grunnmur og støpte ferdig for en tomannsbolig. Det viser at dette er et modulsystem som gir effektivitet i byggingen, mener Eriksen.
   GLAVA Trollveggen ble lansert høsten 2013 og ble vurdert av bransjen som årets innovasjon.
   – Allerede i første driftsår ser vi at Trollveggen er tatt i bruk i mange ulike byggeprosjekter, i alt fra boliger, støttemurer og garasjer til toetasjers næringsbygg. Det er veldig spennende, sier Peik Næsje leder for EPS i Glava.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1