Tips redaksjonen
20.09.2017

I riktige klær for all slags vær

Som en av få skandinaviske produsenter tilbyr Finja tørrmørtel i plastsekker som tåler å være ute når man helst vil være inne.

Det at sekkene er fuktsikre og dermed tåler regn, at de kan transporteres på åpen bil og oppbevares utendørs i vær og vind, er selvsagt en stor fordel på byggearbeidsplassen der de kan bli liggende over lang tid.
   For å vise hvilken forskjell slitesterke sekker i plast faktisk gjør, og at man kan spare både tid og penger ved at man ikke trenger å dekke til sekkene på tradisjonell måte, har Finja spilt inn en film på en byggearbeidsplass.
   Det tette materiale i forpakningene gjør at produktenes holdbarhet dobles, og at sekkene holder seg fine lenger fordi innholdet oppbevares trygt. Samlet sett bidrar dette til redusert svinn, som igjen er positivt både i et økonomisk og miljømessig perspektiv. Finjas plastsekker er 100 prosent gjenvinnbare.
   – Det føles helt riktig at vi for første gang i vår 60 år lange historie bestemte oss for å satse og investere i nye maskiner for plastsekk, selv om de gamle ikke var klare for utskifting ennå. Forpakningene forenkler håndteringen betydelig, og med filmen håper vi å nå ut bredere og at flere får opp øynene for plastsekkene og alle fordelene de gir, sier Veronica Jensen hos Finja.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1