Tips redaksjonen
23.11.2015

Hyundais nye sub-merke N spiller hovedrollen i Frankfurt

For første gang gjør Hyundai en full presentasjon av sitt nye sub-merke N på IAA bilmessen i Frankfurt. N henvender seg til bilister som virkelig er glad i biler og de fantastiske opplevelsene man kan ha med sporty biler med høy ytelse, heter det i en nyhetsmelding fra bilprodusenten.

Sjef for Hyundais satsing på utvikling av slike biler, Albert Biermann, sier at N skal bidra til å forandre og utfordre folks oppfatning av merket.
   – Vi vil at våre kunder selv skal få oppleve spenningen og følelsene ved å kjøre en bil basert på vår motorsporterfaring, sier Biermann.
   Biler merket med N skal kjennetegnes ved høy ytelse og at de er klare for banekjøring. Dette kan innebære nye motorer og materialer bl.a. basert på racingbilene utviklet av Hyundai Motorsport.
   På messen i Frankfurt viste selskapet frem tre biler for å illustrere sin satsing på N. Publikum fikk se den nye i20 WRC basert på nye i20, RM15 (Racing Midship 2015) og N 2025 Vision Gran Turismo.
   Bokstaven N er valgt fordi de nye bilene vil bli unnfanget i Hyundais utviklingssenter i Namyang, Korea og testet ut på Nürburgring i Tyskland der Hyundai har et eget testsenter.
   – N skal symbolisere Hyundais vilje og evne til å oppsøke nye ideer og uoppdagede muligheter, sier Biermann.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1