Tips redaksjonen
27.02.2015

Hyllest til SILVA for sitt intelligente lys

”Å trene med SILVA Trail Speed Elite er som å løpe i dagslys,” skriver det britiske magasinet Trail Runnings.

SILVAS Intelligent Light løftes særskilt frem av det britiske testpanelet, som noe som gir begge modellene Trail Speed Elite og Trail Runner II USB et fantastisk lysbilde.
   SILVAS utviklingssjef er glad for vurderingen. Han sier: – I vår bransje er det mange som bare snakker om lumen, men vi synes at det er en dårlig målestokk på hvor bra en hodelykt er. Det viktigste er derimot lysbildet og hvordan lyset fungerer. Det er noe i vi SILVA har vært opptatt av i mange år, og vi fortsetter å utvikle dette konseptet. Jeg er glad for at testpanelet har tenkt på hva som er best for brukerens øyne.
   Trail Running er Storbritannias eneste spesialmagasin for terrengløp, og magasinets test av hodelykter tyder på at interessen for løpstrening i døgnets mørke timer  sprer seg fra Norden og ut i Europa. Flere og flere løpere ønsker å trene friere og sikrere også når solen har gått ned.
   Begge hodelyktene fra SILVA fikk i testen høyeste poengsum – ti av ti mulige. Testen omfattet hodelykter fra ti selskaper. I tillegg til lysbildet fremhevet panelet fram produktets lave vekt og design som avgjørende styrker. SILVA Trail Speed Elite beskrives som ”den eneste hodelykten” man trenger.
   Nylig vant SILVA også en lignende test i Sverige. Da tidsskriftet Råd & Rön skulle velge den beste hodelykten, valgte tidsskriftets testpanel SILVAs Trail Runner II.

Kilde: mynewsdesak.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1