Tips redaksjonen
30.12.2013

Høyeffektive løsninger fra Gaggenau

Med innføringen av tre nye ventilatorer i ulik design og ulike bredder har Gaggenau etablert ventilasjonsserien 200.

Øy- og veggventilatorene AW 250, AI 240, AW 240/241 og AI/AW 230 med kantoppsugingsfettfiler oppgis å være svært effektive. Men der er likevel enkle å installere og betjene. Serien har et stort utvalg av modeller, som kan kombineres med alle Gaggenau koketopper- og apparater, alt etter smak og kjøkkendesign.
   Som tradisjonsrik spesialist innenfor ventilasjonsløsninger forener Gaggenau det nyeste innenfor teknologi med en høy funksjonalitet. Med de modellene som presenteres her, gir ventilasjonsserien 200 designvariasjoner i klassisk boks- og trappeform eller som skråstilte ventilatorer.
 
  De nye øy- og veggventilatorene er enkle og intuitive å betjene og like enkle å pleie. En helt ny patentert filterteknologi sørger for at fettet blir filtrert. Takket være den integrerte viften, enkel montering og srtandard høyde på luftkanalen som er en del av leveransen, krever modellene AW 250, AI 240, AW 240/241 og AI/AW 230 i ventilasjonsserien 200 liten planlegging og er lette å installere. Disse modellene kan fås som utlufts- eller også som sirkulasjonsluftsløsning.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1