Tips redaksjonen
29.10.2018

Husqvarna lanserer fritidsklær

For første gang lanserer Husqvarna fritidsklær. Kleskolleksjonen, Husqvarna Xplorer er designet for friluftsentusiasten, og består av klær og tilbehør til både kvinner og menn.

De slitesterke produktene er aktuelle til både avkobling hjemme og til aktiviteter i skog og mark.
  

Den nye kolleskjonen Husqvarna Xplorer er designet med hverdagen og motorsagbrukere i tankene. Materialene, egenskapene og designen er nøye utvalgt for å passe til både avkobling hjemme og aktiviteter utendørs i skog og mark.
  – Formålet med kolleksjonen Husqvarna Xplorer er å tilby klær, tilbehør og vesker i tråd med motorsagbrukernes livsstil, uansett om de er ute i skogen og plukker bær, går til jobb, slapper av hjemme eller er på jakt. Både klær og tilbehør er fremstilt i slitesterke materialer for å møte vår målgruppes høye forventninger, sier Rajiner Mehra, designsjef i Husqvarna Division.
  De ulike plaggene er tilpasset forskjellige bruksområder med materialer som puster og er myke, varme, vindtette eller vannavvisende. I kolleksjonen finnes blant annet t-skjorter, skalljakke, fleecejakke og fleecevest, i både herre- og damemodeller. I tillegg finnes et godt utvalg med tilbehør, som for eksempel capser, lue og buff.
  Kleskolleksjonen består også av et sortiment vesker, henholdsvis en ryggsekk, en trillekoffert og en praktisk duffelbag. I tillegg lanseres en høst- og vinterkolleksjon som er tilgjengelig i en begrenset periode. Den består av t-skjorter, langermet tynn genser, hettegrenser, lue og capser.   

Kilde: perpr.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1