Tips redaksjonen
24.02.2020

Husqvarna lanserer Automower 305

Husqvarna lanserer Automower 305 – en robotgressklipper med like avanserte funksjoner som de største klipperne i sortimentet, men utviklet for mindre hager.

Automower 305 har funksjoner som, frem til nå, kun har vært tilgjengelige hos de større søsknene i Husqvarnas sortiment. Den nye robotgressklipperen tilbyr premium ytelse i mindre hager på opptil 600 m2. Tilt-sensoren sikrer smart navigasjon når klipperen stilles overfor utfordringer i arbeidet. Det innebærer mindre slitasje og risiko for at klipperen setter seg fast når hellingene er opp mot 40 prosent. Dette opplyser selskapet i en pressemelding.
   – Med Automower 305 kan vi for første gang tilby skikkelig avanserte funksjoner som standard i en liten klipper. Dermed kan også huseiere med mindre, men komplekse hager, ha vakre og velstelte gressplener. Vedlikehold av gressplenen har aldri vært enklere, sier Olle Markusson, Director Robotics hos Husqvarna.
  Med funksjonen Automower Connect Home kan brukeren kontrollere Automower 305 via bluetooth på smarttelefonen. Det gjør det mulig å se klipperens status, sende kommandoer som start, pause og parker, eller justere klippehøyden. Som tilvalg tilbys også det mer omfattende alternativet Automower Connect som gir GPS-assistert navigasjon og integrasjon med flere smart hjem-tjenester.
   For at det skal være bekymringsfritt å bruke Automower 305 er den utstyrt med et værtidsur som automatisk tilpasser klippetiden i forhold til hvor raskt gresset vokser. Klipperen har også frostsensor som forhindrer at gressklipperen jobber og skader gresset når det er minusgrader.
   Funksjonen automatisk justering av passasjer sikrer at Automower 305 håndterer smale klippeområder. Sidevernet gir økt stabilitet, og den kompakte og lette konstruksjonen garanterer god manøvrerbarhet.
   – Med Automower 305 gir vi små hager bedre Automower®-ytelse med premium-funksjoner, også i et lavere prissegment. Ved å bygge klipperen i moduler skapes nye muligheter for både vedlikehold og tilpasninger, avslutter Olle Markusson.
   Det er mulig å fjerne karosseriet ved hjelp av et vedlikeholdsverktøy, slik at man kan rengjøre innsiden av klipperen med vannslange. Karosseriet kan byttes, noe som gjør det mulig å endre farge på klipperen. Med den nye kolleksjonen spesialdesignede Automower® skins, er det også mulig å gjøre klipperen mer personlig.
   Husqvarna Automower 305 veiledende utsalgspris kr 11 999.    
   Husqvarna Automower 305 er bygd i moduler, noe som gjør det enkelt å bytte deler. Det er også mulig å fjerne karosseriet ved hjelp av et vedlikeholdsverktøy, slik at man kan rengjøre innsiden av klipperen med vannslange.   

Kilde: perpr.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1