Tips redaksjonen
02.01.2014

Hurtigruten satser på det amerikanske markedet

Hurtigrutens nye kontor i USA vil jobbe mot det viktige nordamerikanske markedet for å markedsføre og selge unike reiseopplevelser. Innsatsen rettes via reisebyråer og turoperatører, men også direkte til de reisende.

– USA er verdens største cruisemarked, og Hurtigruten har i dag bare en liten andel av dette viktige markedet. Amerikanske reiselivstrender går nå mer i retning av naturbaserte og autentiske reiseopplevelser. Tradisjonsrike Hurtigruten har derfor en unik mulighet til å posisjonere seg med ekte opplevelser tett på kystkulturen og den storslåtte norske naturen, sier Daniel Skjeldam, konsernsjef for Hurtigruten.
   Hurtigruten satser offensivt og strategisk gjennom et integrert partnerskap med Seattle-baserte Global Voyages Group.
 
 – Vi ønsker en langt mer offensiv tilnærming. Global Voyages Group har lang og betydelig erfaring med cruise og Alaska-turisme og er derfor en ideell partner. Særlig var det viktig for oss som har «Verdens vakreste sjøreise» som produkt, at samarbeidspartneren har lang erfaring med å selge og markedsføre opplevelsesbaserte produkter, sier Skjeldam.
   David Giersdorf, President i Global Voyages Group, Seattle, mener at Hurtigruten har en enestående mulighet til å lykkes i det voksende segmentet av gjester som stiller strengere krav til spesielle opplevelser under sin ferie.
   – Mange amerikanere har en forkjærlighet for Norge og søker en aktivitets- og opplevelsesbasert ferie. Både reisen langs norskekysten, Arktis og Antarktis med ekspedisjonsskipet Fram vil være svært attraktive, sier Giersdorf. – Vi er meget optimistiske og stolte over å få samarbeide med en så differensiert og unik merkevare som Hurtigruten, avslutter han.

Kilde: www.maritimstartside.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1