Tips redaksjonen
10.07.2017

Hurtiglading og en rekke muligheter

Rask lading av mobile enheter har blitt utbredt blant de store merkevarene innenfor Android-baserte mobiler og nettbrett.

Mange merker at hurtiglading ikke fungerer når de bruker en USB-plugg i en bil eller ekstra lader i stuen. Det samme gjelder for bærbare ladere. For de fleste er Quick Charge en luksus som bare fungerer med den originale laderen som fulgte med i pakken til den mobile enheten.
   Men slik er det ikke lenger. Sandberg har lansert en rekke avanserte ladere og en ganske avansert bærbar lader på markedet som dekker behovene til folk flest.

I-bilen-lader
Når laderen er koblet til en 12V-strømledning i en bil, er det utganger for både Quick Charge og en generell 2.4A USB-utgang, slik at to enheter kan lades samtidig.

230V-laderen
Dette er en veldig hendig enhet som kan lade både Quick Charge-enheter og universelle USB-enheter. Laderen har de tre vanligste typene av stikkontakter inkludert i pakken, slik at den kan brukes hvor som helst i verden.

Den bærbare laderen
Sandbergs nye bærbare lader lades med en universell mobillader. Men den kan også lades med en USB-C- eller Quick Charge-lader, noe som er mye raskere. Når den først er ladet, er alle alternativer tilgjengelige. Det finnes en standard USB-utgang, en Quick Charge-utgang og en USB-C-utgang.
   De tre nye produktene er allerede på vei til butikkene. Forbrukere kan finne sin nærmeste butikk eller kjøpe på nett på www.sandberg.it

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1