Tips redaksjonen
27.07.2017

Humble Brush tar samfunnsansvar

Det produseres rundt fem milliarder tannbørster hvert år og plastavfall er blitt et alvorlig miljøproblem. Plast har mange hundre års nedbrytningstid og blir derfor værende i miljøet svært lenge.

Humble Brush er verdens mest solgte miljøvennlige tannbørste, utviklet av en gruppe engasjerte tannleger. Håndtakene er laget av bambus, og er derfor 100 prosent nedbrytbare. Bambus er den planten i verden som vokser raskest. Den er naturlig antibakteriell, noe som betyr at det ikke er nødvendig å tilføre kunstgjødsel eller plantevernmiddel. For hver bambusplante som brukes av Humble Brush, plantes et nytt frø.
   Miljøet er viktig for Humble Brush. Børsten er pakket i nedbrytbar emballasje laget av plantematerialer. Esken er laget av 100 prosent resirkulert material. Med riktig bruk varer en bambustannbørste like lenge som en plasttannbørste, ca. 2–4 måneder.
   For hver solgte Humble Brush doneres én tannbørste eller tilsvarende tannpleie til mennesker i nød. Donasjonene gis til The Humble Smile Foundation som er en global gruppe av tannleger som brenner for og mener at god munnhelse er en grunnleggende menneskerettighet. Deres visjon er å bidra til å hindre lidelse forårsaket av tannplager.
   Midsona Norge AS er distributør av Humble Brush i Norge.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1