Meny
28.12.2017

Hultafors lanserer dobbelthylster med sikkerhetskniver

– Mange håndverkere bruker ofte to ulike kniver i hverdagen, og vi har derfor utviklet dobbelthylsteret Double Safety med våre to sikkerhetskniver SK og USRA, sier Hultafors Product Manager Per Eriksson.

– Med dette dobbelthylsteret har den sikkerhetsbevisste håndverkeren alltid enkel tilgang til de knivene han eller hun bruker mest. Dermed optimaliseres forutsetningene for å arbeide både effektivt og sikkert.
   Tidligere i år har Hultafors lansert flere nye universalkniver. I den sammenheng ble det utviklet en variant av Hultafors universalkniv URA, som resulterte i sikkerhetsuniversalkniv USRA. Denne kniven er blant annet utstyrt med knivblad som automatisk trekker seg tilbake når det ikke belastes for å unngå stikkskader. I hylsteret finner du også sikkerhetskniven SK som har avrundet tupp utviklet for å redusere risikoen for stikkskader.
   – Våre sikkerhetskniver bli stadig mer populære, og vi tror mange håndverkere kommer til å sette pris på vårt nye dobbelthylster, sier Per Eriksson. – Double Safety gir helt enkelt ekstra sikkerhet samtidig som du kan arbeide mer effektivt.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no