Tips redaksjonen
31.08.2015

Hultafors lanserer bredt sortiment tvinger

– Det som utmerker de nye tvingene våre, er at de er enkle å arbeide med, ergonomiske og holdbare. I tillegg har de god klemkraft som holder i lengden, sier Håkan Carlsson, Produktsjef hos Hultafors.

Rask og smidig – eller ekstrem klemkraft? Dersom en spør profesjonelle håndverkere om hurtigtvinger, er svaret som oftest at de må være enkle å bruke, og at de må ha tilstrekkelig kraft for å gjøre en god jobb. Derfor har Hultafors prioritert kompakt og ergonomisk design med slitesterke materialer for maksimal klemkraft. Det gjør at de nye hurtigtvingene QCX og QC er svært enkle og effektive å arbeide med, samtidig som at de gir tilstrekkelig klemkraft for en stabil jobb. Dette opplyser selskapet i en pressemelding.
   – Vår nye hurtigtvinge QCX har en smidig design og ergonomisk enhåndsgrep med 2-trinns forflytning, noe som gjør at du kan arbeide raskt og effektivt og komme til selv på trange områder. Den er produsert av robust glassfiberarmert nylon og har en helsmidd skinne av stål, noe som gjør at den tåler tøffe tak og virkelig holder klemkraften i lengden, sier Håkan Carlson.
   Hultafors bredder også sitt utvalg av profesjonelle håndverktøy med en serie skrutvinger som er utviklet etter samme prinsipper som hurtigtvingene; de skal være enkle å arbeide med, stabile og gi pålitelig klemkraft.
   – Den mest kraftige tvingen er CM-modellen med armer av formstøpt jern. Den har en profilert skinne som er riflet på begge sider for å redusere risikoen for at armene glir ut ved tilstramming. Høyest klemkraft – opp til 700 kg – får du med Skrutvinge PFC som har et pivoterende håndtak som du kan vinkle for å få en ekstra god kraft når du drar til eller løsner tvingen, sier Håkan

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1